Nettleseren din er avleggs!

Oppdater nettleseren din for å oppleve nettstedet riktig.

Oppdater nettleseren min nå

Fly Usbekistan

Valgte datoer gir kanskje ingen resultater på grunn av COVID-19. Vi foreslår at du endrer datoene.
Velg avgang
  • Siste søk
Velg ankomst
  • Siste søk
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Ser du etter en enveis flyreise?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Klasse og passasjerer
Klasse
Økonomi
Kun tilgjengelig for økonomiklasse
Antall passasjerer
Voksne
{{ adults }}
Barn
{{ children }}
Spedbarn
{{ infants }}
  • Sammenlign med:

Flytilbud til Usbekistan

Finn et siste liten-tilbud eller en billig flyreise til Usbekistan

Air Baltic
on. 01.05 (OSL) Oslo -> (TAS) Tashkent
Air Baltic
to. 30.05 (TAS) Tashkent -> (OSL) Oslo

Pris funnet 8 dager siden
6 931 kr
Hvordan får vi informasjonen du ser her? Vennligst merk at vi tilbyr en online sammenligningstjeneste, og at all informasjon og priser angående tjenester og/eller produkter som er tilgjengelige på nettsiden vår, blir levert av våre tredjeparts partnere. Vi gjør vårt beste for å vise deg oppdatert informasjon, men vær oppmerksom på at vi ikke er ansvarlige for fullstendigheten eller nøyaktigheten av den publiserte informasjonen, så vennligst sjekk alle vilkår nøye på partnerens nettside før du foretar en bestilling. Vennligst sjekk våre Vilkår og betingelser for mer detaljer. Les mer

Beste flyselskap som flyr til Usbekistan

De mest populære og mest søkte flyselskapene som flyr i Usbekistan

Finn flybilletter til Usbekistan

Sammenlign raskt flytilbudene til Usbekistan og finn den beste ledige flyreisen. Med Jetcostkan du enkelt sammenligne flypriser: oppgi avreiseflyplass, ankomstflyplass og datoer for Usbekistan, og vår søkemotor vil vise deg alle tilgjengelige tilbud som passer kriteriene dine i løpet av noen få sekunder. Bestill billig flyreise til Usbekistan med Jetcost, sammenlign de beste lavpris-flybillettene med ett klikk.

Jetcost tilbyr deg de billigste flybillettene til Usbekistan raskt og enkelt. Sammenlign priser på flybilletter og spar penger på din neste reise. Med Jetcost bestiller du billige reiser til Usbekistan ved å bare følge et par enkle steg.

Bestill det billigste flyet for Usbekistan

Ikke kast bort tid og sammenlign om noen sekunder tusenvis av lavprisflytilbud fra de beste flyselskapene og online reisebyråene. Jetcost registrerer tilbud fra over 600 flyselskaper og byråer og viser deg de beste resultatene for søket ditt, med utgangspunkt i den billigste flyreisen.

Å finne et fly til Usbekistan til den beste prisen har aldri vært enklere: skriv inn avreisedatoen, destinasjonsflyplassen, reisedatoer og antall passasjerer. Jetcost eller vise deg raskt og intuitivt resultatene av søket ditt ved å sammenligne tilbudene som er tilgjengelige online gratis! Ikke gå glipp av det riktige flyet: sammenlign dine priser med Jetcost og fly til den beste prisen.

Abonner gratis for å få de siste reiseoppdateringene.
Klikk på Tillat når du blir spurt om varsler.