Nettleseren din er avleggs!

Oppdater nettleseren din for å oppleve nettstedet riktig.

Oppdater nettleseren min nå

Bli partner

Få tilgang til vår erfaring og utvid virksomheten din

Jetcost, stiftet i 2006, er en av hovedaktørene på feltet. Reisende tilbys tilgang til en samling uten sidestykke av flyvninger, hoteller, privat losji og leiebilordninger. Tilgjengelig på 17 språk i 38 land og mer enn 80 domener.

Klar for å bli en av våre partnere?

KLIKK NÅ FOR Å BLI MED!

 

Ofte stilte spørsmål


Hvordan fungerer Jetcosts kommersielle modell?

Den kommersielle modellen vår varierer etter produkt og marked: Onboarding er alltid gjenstand for en evaluering fra teamet vårt. Når vi har bekreftet muligheten for å begynne å publisere innholdet ditt, vil vi også dele kommersielle vilkår og forslag.


Hvilke løsninger tilbyr Jetcost til potensielle partnere?

Jetcost tilbyr ulike produkttyper for å gjøre det mulig for våre partnere å nå sine mål og oppnå sine strategiske mål.

På Jetcost finner du et hovedsett med API-matede «kjernetilbud» samt flere annonseringsalternativer som checkbox, exit-unit, inline og promobox for de som er interessert i å øke synligheten og bevisstheten rundt merkevaren sin. 

I tillegg tilbyr vi standard medieløsninger (f.eks. bannere) som kan benyttes direkte eller gjennom mediepartnere og nettverk. 


Hvordan vurderer dere kvaliteten på en partner for publisering på Jetcost?

Vi liker partnere som viser innhold som er lett tilgjengelig for sluttkundene våre, innhold som kan bekreftes umiddelbart og som stemmer overens med det som har blitt publisert. Partnere som tilbyr god kundeservice. Partnere som har en smidig brukeropplevelse fra start til slutt. Partnere som har bransjerelevant akkreditering. Dette gjelder ikke bare i introduksjonsfasen, men vil også bli nøye overvåket etter aktivering. 

Vi anser det som et viktig kriterium for potensielle partnere at de har vist at de har samarbeidet med andre virksomheter i reiselivsbransjen. 


Hva er de tekniske kravene for Jetcost-integrering?
 
For hovedintegrasjonen trenger vi et fullt fungerende API for søk og forespørsler med relevant dokumentasjon, mens vi for andre typer annonseprodukter trenger ulike elementer avhengig av kompleksiteten til det valgte produktet (lenker, bilder, logoer, tekster). 

Integrasjonen skjer først etter at det er inngått en avtale mellom Jetcost og den aktuelle partneren. Vi kvalitetssjekker nettstedet ditt før vi kontakter deg.

Basert på den spesifikke kommersielle avtalen vil ulike rapporteringskrav gjelde. Hvis en partner har en kommersiell modell med kostnad per kjøp, er det avgjørende at han eller hun kan rapportere effektivt i et format som er i samsvar med våre krav.


Hvem vil støtte virksomheten min hos Jetcost når jeg har blitt partner?

Det kommersielle teamet vil være ditt hovedkontaktpunkt: De vil samarbeide med andre deler av virksomheten vår (for eksempel teknologi) for å hjelpe deg med å optimalisere resultatene dine og sørge for at alt går som det skal. For å kunne støtte optimaliseringen av virksomheten din, ber vi partnerne om å levere rapporteringsformater som samsvarer med våre standarder. Regnskapsteamet tar seg av oppgjøret av regninger, basert på din spesifikke betalingsmodell.

Abonner gratis for å få de siste reiseoppdateringene.
Klikk på Tillat når du blir spurt om varsler.