Nettleseren din er avleggs!

Oppdater nettleseren din for å oppleve nettstedet riktig.

Oppdater nettleseren min nå

Jetcost-appen

Last ned Jetcost-appen nå og sammenlign de beste tilbudene for lavprisfly, hoteller og leiebiler!

Søk, sammenlign og bestill flyreiser, hotell og leiebiler med Jetcost reiseapp!

Jetcost-appen lar deg søke og sammenligne de forskjellige prisene, når og hvor enn du er, fra mobilenheten din på en helt gratis måte! Bestill flybilletten, hotellet eller bilen din til den beste prisen ved å sammenligne tilbudene som er tilgjengelige i total komfort og uten ekstra kostnader av noe slag. Jetcost-appen hjelper deg med å spare tid og penger ved å finne akkurat det du leter etter på sekunder.

Appfunksjoner:

 
  • Ved å bruke appen vår kan du dra nytte av eksklusive tilbud og konkurransedyktige priser. Sett opp et prisvarsel for å vite når prisene går ned eller opp, slik at du kan bestille uten å bryte budsjettet.
  • Du kan raskt få tilgang til søkehistorikken og alle favorittsøkealternativene dine. Gjenoppta søket der du slapp, eller lagre tilbudet som en favoritt slik at du ikke mister det. Du vil kunne se flyreisene og søkene du bestemmer deg for å holde øye med i en dedikert seksjon.
  • Finn de beste flyreisene og få oppdateringer og anbefalinger takket være varslene våre. Prøv prisvarslingsfunksjonen: klikk på bjellen, lag et varsel og slapp av! Vi sørger for å varsle deg om prisendringer!
  • Ingen tilleggs- eller bestillingskostnader, ingen skjulte kostnader, kun prisene til de beste flyselskapene og reisebyråene.


Last ned Jetcost-appen nå og sammenlign de beste tilbudene for lavprisfly, hoteller og leiebiler!

Abonner gratis for å få de siste reiseoppdateringene.
Klikk på Tillat når du blir spurt om varsler.