Vi ønsker å gi deg en så bra opplevelse som mulig, og vi bruker informasjonskapsler for å gjøre dette. Finn ut mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler eller hvordan du endrer konfigurasjonen.

Fly Sri Lanka

  • Sammenlign med:

De beste flybillettene til Sri Lanka

Ser du etter en flyreise til Sri Lanka? Sammenlign flypriser med Jetcost og finn det beste tilbudet for deg. Med Jetcost kan du sammenligne tusenvis av flytilbud når som helst. Oppgi reisedetaljene dine og søk nå etter den beste flyreisen for deg til Sri Lanka. Finn de nyeste lavprisflybillettene, eller bestill en siste-liten-reise til Sri Lanka på Jetcost.

Bestill dine billige flybilletter til Sri Lanka på bare noen sekund med Jetcost. Med Jetcosts sammenligning av flypriser vil du raskt og enkelt finne den beste flyreisen for deg. Sammenlign de beste tilbudene på reiser til Sri Lanka og bestill din billige flybillett til best mulig pris

Lavprisfly til Sri Lanka

Sammenlign priser på lavprisfly til Sri Lanka. Velg en avgangsflyplass og Jetcosts søkemotor finner de billigste flybillettene til Sri Lanka, direkte og med mellomlandinger.Sammenlign prisene på flyvninger til Sri Lanka i henhold til dine behov: velg antall passasjerer og reiseklasse du ønsker på flyet for å få resultatene som passer best etter dine behov.

Hos Jetcost får du også priser på flyvninger til Sri Lanka på datoer nært valgt dato. Hvis du er fleksibel når det gjelder datoer å reise på, kan du finne enda bedre tilbud og enda billigere flyvninger.

Mest søkte ruter

Stavanger - Colombo (CMB) kr 9 534
Oslo (OSL) - Colombo (CMB) kr 5 426
Trondheim - Colombo (CMB) kr 9 587
Bergen - Colombo (CMB) kr 7 127

siste utførte søk etter fly Sri Lanka

Oslo (OSL) - Colombo (CMB) kr 6 541
Stavanger - Colombo (CMB) kr 9 534
Bergen - Colombo (CMB) kr 10 547
Trondheim - Colombo (CMB) kr 9 587