Vi ønsker å gi deg en så bra opplevelse som mulig, og vi bruker informasjonskapsler for å gjøre dette. Finn ut mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler eller hvordan du endrer konfigurasjonen.

Fly Malta

  • Sammenlign med:

Flyreiser til Malta med bare noen få klikk

Med Jetcost har du umiddelbart tilgang til et bredt spekter av tilbud fra flyselskaper og reisebyråer på nett, avgangs- og ankomstflyplasser, priser for nærliggende datoer og mye mer! Gjør det enklere å bestille fly til Malta: Enten du leter etter en lavprisbillett eller et fly til en bestemt flyplass, med Jetcost finner du akkurat det du trenger. Sammenlign fly og billettpriser for Malta. Spar penger på din neste flyreise.

Vi sammenligner tilbud fra over 600 flyselskap for å finne det aller beste tilbudet for akkurat for deg. Det kan være alt fra lavprisflyginger, i-siste-liten-tilbud, eller kampanjer fra reisebyrå. Med Jetcost finner du de beste flyreisene til de beste prisene. Bestill din billige reise til Malta med Jetcost nå.

Lavprisfly til Malta

Sammenlign priser på lavprisfly til Malta. Velg en avgangsflyplass og Jetcosts søkemotor finner de billigste flybillettene til Malta, direkte og med mellomlandinger.Sammenlign prisene på flyvninger til Malta i henhold til dine behov: velg antall passasjerer og reiseklasse du ønsker på flyet for å få resultatene som passer best etter dine behov.

Hos Jetcost får du også priser på flyvninger til Malta på datoer nært valgt dato. Hvis du er fleksibel når det gjelder datoer å reise på, kan du finne enda bedre tilbud og enda billigere flyvninger.

Mest søkte ruter

Haugesund - Malta kr 2 168
Bergen - Malta kr 2 140
Trondheim - Malta kr 4 057
Stavanger - Malta kr 3 015
Kristiansand - Malta kr 4 416
Oslo (TRF) - Malta kr 2 643
Oslo (OSL) - Malta kr 362
Harstad-Narvik - Malta kr 3 218

siste utførte søk etter fly Malta

Oslo (OSL) - Malta kr 2 081
Haugesund - Malta kr 2 168
Oslo (TRF) - Malta kr 3 719
Bergen - Malta kr 2 140
Stavanger - Malta kr 4 629
Trondheim - Malta kr 4 057
Kristiansand - Malta kr 4 416
Harstad-Narvik - Malta kr 3 218