Nettleseren din er avleggs!

Oppdater nettleseren din for å oppleve nettstedet riktig.

Oppdater nettleseren min nå

Fly Hong Kong

Valgte datoer gir kanskje ingen resultater på grunn av COVID-19. Vi foreslår at du endrer datoene.
Velg avgang
  • Siste søk
Velg ankomst
  • Siste søk
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Ser du etter en enveis flyreise?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Klasse og passasjerer
Klasse
Økonomi
Kun tilgjengelig for økonomiklasse
Antall passasjerer
Voksne
{{ adults }}
Barn
{{ children }}
Spedbarn
{{ infants }}
  • Sammenlign med:

Flytilbud til Hong Kong

Finn et siste liten-tilbud eller en billig flyreise til Hong Kong

British Airways
ti. 28.01 (OSL) Oslo -> (HKG) Hongkong
British Airways
sø. 09.02 (HKG) Hongkong -> (OSL) Oslo

Pris funnet 7 dager siden
6 804 kr
Hvordan får vi informasjonen du ser her? Vennligst merk at vi tilbyr en online sammenligningstjeneste, og at all informasjon og priser angående tjenester og/eller produkter som er tilgjengelige på nettsiden vår, blir levert av våre tredjeparts partnere. Vi gjør vårt beste for å vise deg oppdatert informasjon, men vær oppmerksom på at vi ikke er ansvarlige for fullstendigheten eller nøyaktigheten av den publiserte informasjonen, så vennligst sjekk alle vilkår nøye på partnerens nettside før du foretar en bestilling. Vennligst sjekk våre Vilkår og betingelser for mer detaljer. Les mer

Beste flyselskap som flyr til Hong Kong

De mest populære og mest søkte flyselskapene som flyr i Hong Kong

Finn flybilletter til Hong Kong

Sammenlign raskt flytilbudene til Hong Kong og finn den beste ledige flyreisen. Med Jetcostkan du enkelt sammenligne flypriser: oppgi avreiseflyplass, ankomstflyplass og datoer for Hong Kong, og vår søkemotor vil vise deg alle tilgjengelige tilbud som passer kriteriene dine i løpet av noen få sekunder. Bestill billig flyreise til Hong Kong med Jetcost, sammenlign de beste lavpris-flybillettene med ett klikk.

Det er helt gratis å brukeJetcost søkemotor. Sammenlign enhver flyreise på hvilken som helst dato, uten begrensninger, og finn ut hva som er de beste tilgjengelige tilbudene. Finn lavprisbilletter og i-siste-liten-tilbud til Hong Kong og spar penger.

Sammenlign flyprisene til Hong Kong

Hvis du ser etter billige flyreiser til Hong Kong, finner du den beste prisen på flyvningen hos Jetcost. For å finne de beste lavprisflyene til Hong Kong, sammenligner Jetcost direktefly eller fly med mellomlandinger for å få deg frem til ditt reisemål til lavest mulige pris. Velg flyplassen du ønsker å fly fra, så søker Jetcost etter de beste flyvningene for deg.

Du kan når som helst filtrere og endre søket ditt: velg antallet passasjerer, klassen du ønsker å reise på og datoene for reisen din, og Jetcost gjør resten i løpet av sekunder. Velg den rette flybilletten til Hong Kong, og spar enda mer ved å fly til Hong Kong på de billigste dagene.

Abonner gratis for å få de siste reiseoppdateringene.
Klikk på Tillat når du blir spurt om varsler.