Vi ønsker å gi deg en så bra opplevelse som mulig, og vi bruker informasjonskapsler for å gjøre dette. Finn ut mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler eller hvordan du endrer konfigurasjonen.

Fly Bergen-Shetland

  • Sammenlign med:

Lavprisbilletter på fly fra Bergen til Shetland

Finn de beste flytilbudene fra Bergen til Shetland med Jetcost! Sammenlign flyselskapenes billettpriser og finn flybilletten din til den beste prisen. Med Jetcost, sammenlign prisene på flybilletter fra Bergen til Shetland og finn det beste tilgjengelige tilbudet: Når du har oppgitt reisedatoene dine vil Jetcost sammenligne billettprisene for deg blant tusenvis av tilbud fra de beste flyselskapene og reisebyråene. Finn den billige flybilletten din fra Bergen til Shetland og spar penger på din neste flybillett.

Sammenlign flybilletter for fly fra Bergen til Shetland og finn den billigste prisen for din flyvning. Book din neste flyvning til den laveste prisen.

Finn den perfekte flyvningen fra Bergen to Shetland

Ser du etter et direktefly fra Bergen til Shetland? Eller vil du heller fly med et bestemt flyselskap? Med Jetcost sammenlignes flytilbudene fra Bergen til Shetland basert på dine preferanser! Sammenlign prisene på flybilletter fra Bergen til Shetland nå, og finn det beste tilbudet med Jetcost.

Her er beste priser nylig funnet via våre nettsider :

Bergen - Shetland 2 267 kr
Bergen - Shetland 2 397 kr
Bergen - Shetland 2 406 kr

Siste flysøk Bergen - Shetland

Bergen - Shetland 3 957 kr
Bergen - Shetland 7 176 kr
Bergen - Shetland 3 700 kr
Bergen - Shetland 2 511 kr
Bergen - Shetland 2 503 kr

Mest søkte ruter Norge - Shetland

Kristiansand - Shetland 3 383 kr
Oslo (OSL) - Shetland 3 112 kr
Bergen - Shetland 2 267 kr
Oslo (TRF) - Shetland 3 387 kr
Abonner gratis for å få de siste reiseoppdateringene.
Klikk på Tillat når du blir spurt om varsler.