Fly Singapore Airlines

Informasjon om Singapore Airlines

Singapore Airlines er en av de mest populære flyselskapene blant Jetcosts brukere. Rimelige priser for kvalitetssikre reiser med Singapore Airlines kan du finne på våre nettsider. Bruk Jetcosts søkemotor eller klikk på de mange tilbudene som tilbys på nettsiden, og du får tilgang til Singapore Airliness beste tilbud.

Å planlegge en reise kan være brysomt, men bruker du Jetcost gjør du det enkelt! La Jetcost finne billettene for deg ved hjelp av et enkelt søk. Informasjon om tilgjengelige tilbud hentes opp og gir deg oversikten du trenger. Her finner du flybilletter med Singapore Airlines, samt gode tilbud på hotell, billeie og pakkereiser. Prøv Jetcost.com for en enkel, trygg og lønnsom reiseplanlegging.

Flåten Singapore Airlines: 100 + 2

Airbus A330 Airbus A330-300 19
Airbus A340 Airbus A340-500 5
Airbus A380 Airbus A380-800 17
Boeing 777 Boeing 777-200 32
Boeing 777-300 27

Service om bord til Singapore Airlines :

Info om bagasje (franchise, frais d'excédent) :

Hub : Singapore Airlines hovedsaklig utført fra Singapore flyplass (SIN).

Singapore - Changi (SIN / WSSS)

01-05-1947

6.3

Singapore Airlines - Allianser og bonusprogrammer (frequent flyer program) : Singapore Airlines i allianse . Fordelsprogrammet til Singapore Airlines er KrisFlyer.


Singapore Airlines (SQ/SIA)

Finn det beste tilbudet for reiser med Singapore Airlines. Jetcost tilbyr en enkel og brukervennlig søkemotor som hjelper deg å finne rimelige flybilletter med Singapore Airlines, takket være våre gode partneravtaler. Ikke gå glipp av muligheten til å gjøre en god handel, gjør et søk hos Jetcost!