Fly Regional

Informasjon om Regional

Jetcosts søkemotor henter frem all informasjon om pristilbud og reisetider, og gir deg en super oversikt over aktuelle reiser med Regional. Søket viser deg også en rangering over hvilke tilbud som er rimeligst. Å finne frem til gode tilbud på flybilletter har aldri vært enklere!

Du kan søke etter både flyreiser, hoteller og utleie av bil hos Jetcost, og du vil finne frem til de beste tilbudene som passer for deg og dine søkekriterier. Ikke kast bort tid på å søke etter billetter med Regional hos mange ulike reisebyråer. Start søket hos Jetcost, og du vil få kjøpt billetter til en god pris raskt og enkelt.

Flåten Regional: 52

Embraer ERJ-145 Embraer ERJ-135 3
Embraer ERJ-145 23
Embraer ERJ-170 Embraer ERJ-170 16
Embraer ERJ-190 Embraer ERJ-190 10

Service om bord til Regional :

Info om bagasje (franchise, frais d'excédent) :

Hub : Regional hovedsaklig utført fra Paris - Charles de Gaulle flyplass (CDG).

Paris - Charles De Gaulle (CDG / LFPG)

Bordeaux - Merignac (BOD / LFBD)
Lyon - Saint Exupery (LYS / LFLL)

Régional Compagnie Aérienne Européenne

01-01-1992

30-03-2001

12.2

Regional - Allianser og bonusprogrammer (frequent flyer program) : Regional i allianse . Fordelsprogrammet til Regional er Flying Blue.


Regional (YS/RAE)

Finn det beste tilbudet for reiser med Regional. Jetcost tilbyr en enkel og brukervennlig søkemotor som hjelper deg å finne rimelige flybilletter med Regional, takket være våre gode partneravtaler. Ikke gå glipp av muligheten til å gjøre en god handel, gjør et søk hos Jetcost!