Fly Okay Airways

Informasjon om Okay Airways

Okay Airways er et svært populært flyselskap blant Jetcosts brukere. De som har prøvd Jetcost, vet at dette er en brukervennlig søkemotor som finner frem til de billigste flyreisene på nettet. Bruk søkefeltene eller klikk deg inn på de forskjellige tilbudene på siden, og du kommer direkte til Okay Airways sine beste tilbud og priser.

Å planlegge en reise kan være brysomt, men bruker du Jetcost gjør du det enkelt! La Jetcost finne billettene for deg ved hjelp av et enkelt søk. Informasjon om tilgjengelige tilbud hentes opp og gir deg oversikten du trenger. Her finner du flybilletter med Okay Airways, samt gode tilbud på hotell, billeie og pakkereiser. Prøv Jetcost.com for en enkel, trygg og lønnsom reiseplanlegging.

Flåten Okay Airways: 13

Boeing 737 Boeing 737-300 1
Boeing 737-800 12

Service om bord til Okay Airways :

Info om bagasje (franchise, frais d'excédent) :

Hub : Okay Airways hovedsaklig utført fra Tianjin flyplass (TSN).

Tianjin - Binhai (TSN / ZBTJ)

06-2004

11-03-2005

6.5


Okay Airways (BK/OKA)

Finn det beste tilbudet for reiser med Okay Airways. Jetcost tilbyr en enkel og brukervennlig søkemotor som hjelper deg å finne rimelige flybilletter med Okay Airways, takket være våre gode partneravtaler. Ikke gå glipp av muligheten til å gjøre en god handel, gjør et søk hos Jetcost!