Fly Malev Hungarian Airlines

Informasjon om Malev Hungarian Airlines

Malev Hungarian Airlines er et svært populært flyselskap blant Jetcosts brukere. De som har prøvd Jetcost, vet at dette er en brukervennlig søkemotor som finner frem til de billigste flyreisene på nettet. Bruk søkefeltene eller klikk deg inn på de forskjellige tilbudene på siden, og du kommer direkte til Malev Hungarian Airlines sine beste tilbud og priser.

Du kan søke etter både flyreiser, hoteller og utleie av bil hos Jetcost, og du vil finne frem til de beste tilbudene som passer for deg og dine søkekriterier. Ikke kast bort tid på å søke etter billetter med Malev Hungarian Airlines hos mange ulike reisebyråer. Start søket hos Jetcost, og du vil få kjøpt billetter til en god pris raskt og enkelt.

Flåten Malev Hungarian Airlines: 22

Boeing 737 Boeing 737-600 6
Boeing 737-700 7
Boeing 737-800 5
De-Havilland-Canada DHC-8 Dash De-Havilland-Canada DHC-8-400 4

Service om bord til Malev Hungarian Airlines :

Info om bagasje (franchise, frais d'excédent) :

Hub : Malev Hungarian Airlines hovedsaklig utført fra Budapest flyplass (BUD).

Budapest - Ferenc Liszt International (Ferihegy) (BUD / LHBP)

Magyar Légiközlekedési Vállalat

29-03-1946

03-02-2012

8.4

Malev Hungarian Airlines - Allianser og bonusprogrammer (frequent flyer program) : Malev Hungarian Airlines i allianse . Fordelsprogrammet til Malev Hungarian Airlines er Duna Club.


Malev Hungarian Airlines (MA/MAH)

Vil du finne de laveste prisene på flybilletter med Malev Hungarian Airlines? Jetcost er søkemotoren som hjelper deg med nettopp dette. Her får du sammenlikne priser og tilbud fra en rekke ulike reisenettsider slik at du slipper å søke på hver og en av dem. Få opp de aller beste tilbudene på reiser med Malev Hungarian Airlines på ett og samme sted!