Fly Luxair

Informasjon om Luxair

Luxair er et svært populært flyselskap blant Jetcosts brukere. De som har prøvd Jetcost, vet at dette er en brukervennlig søkemotor som finner frem til de billigste flyreisene på nettet. Bruk søkefeltene eller klikk deg inn på de forskjellige tilbudene på siden, og du kommer direkte til Luxair sine beste tilbud og priser.

Å planlegge en reise kan være brysomt, men bruker du Jetcost gjør du det enkelt! La Jetcost finne billettene for deg ved hjelp av et enkelt søk. Informasjon om tilgjengelige tilbud hentes opp og gir deg oversikten du trenger. Her finner du flybilletter med Luxair, samt gode tilbud på hotell, billeie og pakkereiser. Prøv Jetcost.com for en enkel, trygg og lønnsom reiseplanlegging.

Flåten Luxair: 18

Boeing 737 Boeing 737-700 3
Boeing 737-800 2
De-Havilland-Canada DHC-8 Dash De-Havilland-Canada DHC-8-400 7
Embraer ERJ-145 Embraer ERJ-145 6

Service om bord til Luxair :

Info om bagasje (franchise, frais d'excédent) :

Hub : Luxair hovedsaklig utført fra Luxembourg flyplass (LUX).

Luxembourg - Findel International (LUX / ELLX)

Luxair Société Luxembourgeoise de Navigation Aérienne SA

1961

4.7


Luxair (LG/LGL)

Finn de beste tilbudene på flyreiser med Luxair ved et enkelt tastetrykk hos Jetcost. Dette er nettsiden for deg som vil forsikre deg om å få med deg de beste prisene på flybilletter med Luxair som er tilgjengelig på internett. Begynn søket hos Jetcost, og vær sikker på å finne det beste utvalget.