Fly Israir Airlines

Informasjon om Israir Airlines

Israir Airlines er en av de mest populære flyselskapene blant Jetcosts brukere. Rimelige priser for kvalitetssikre reiser med Israir Airlines kan du finne på våre nettsider. Bruk Jetcosts søkemotor eller klikk på de mange tilbudene som tilbys på nettsiden, og du får tilgang til Israir Airliness beste tilbud.

Å planlegge en reise kan være brysomt, men bruker du Jetcost gjør du det enkelt! La Jetcost finne billettene for deg ved hjelp av et enkelt søk. Informasjon om tilgjengelige tilbud hentes opp og gir deg oversikten du trenger. Her finner du flybilletter med Israir Airlines, samt gode tilbud på hotell, billeie og pakkereiser. Prøv Jetcost.com for en enkel, trygg og lønnsom reiseplanlegging.

Flåten Israir Airlines: 4

Airbus A320 Airbus A320-200 2
ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 72 2

Service om bord til Israir Airlines :

Info om bagasje (franchise, frais d'excédent) :

3.5


Israir Airlines (6H/ISR)

Finn de beste tilbudene på flyreiser med Israir Airlines ved et enkelt tastetrykk hos Jetcost. Dette er nettsiden for deg som vil forsikre deg om å få med deg de beste prisene på flybilletter med Israir Airlines som er tilgjengelig på internett. Begynn søket hos Jetcost, og vær sikker på å finne det beste utvalget.