Fly Hong Kong Airlines

Informasjon om Hong Kong Airlines

Hong Kong Airlines er en av de mest populære flyselskapene blant Jetcosts brukere. Rimelige priser for kvalitetssikre reiser med Hong Kong Airlines kan du finne på våre nettsider. Bruk Jetcosts søkemotor eller klikk på de mange tilbudene som tilbys på nettsiden, og du får tilgang til Hong Kong Airliness beste tilbud.

Å planlegge en reise kan være brysomt, men bruker du Jetcost gjør du det enkelt! La Jetcost finne billettene for deg ved hjelp av et enkelt søk. Informasjon om tilgjengelige tilbud hentes opp og gir deg oversikten du trenger. Her finner du flybilletter med Hong Kong Airlines, samt gode tilbud på hotell, billeie og pakkereiser. Prøv Jetcost.com for en enkel, trygg og lønnsom reiseplanlegging.

Flåten Hong Kong Airlines: 23

Airbus A320 Airbus A320-200 6
Airbus A330 Airbus A330-200 14
Airbus A330-300 3

Service om bord til Hong Kong Airlines :

Info om bagasje (franchise, frais d'excédent) :

Hub : Hong Kong Airlines hovedsaklig utført fra Hongkong flyplass (HKG).

Hong Kong - Chek Lap Kok International (HKG / VHHH)

Hong Kong Airlines Limited

30-09-2006

2.4


Hong Kong Airlines (HX/CRK)

Finn dine Hong Kong Airlines-billetter på Jetcost.com. Jetcost har gode partneravtaler og en brukervennlig søkemotor som gjør det enkelt å finne de beste tilbudene på flybilletter. Vi gir deg oversikt over gode tilbud, og hjelper deg å finne de billettene som passer din timeplan og lommebok best.