Fly China Airlines

Informasjon om China Airlines

Jetcost sine brukere søker ofte etter flyreiser med China Airlines siden de vet at de her vil kunne finne de aller laveste prisene som er tilgjengelig på internett. Det er veldig enkelt å bruke Jetcost for å finne flybilletter med China Airlines og du vil kunne spare både tid og penger.

Jetcost er en ledende søkemotor for flybilletter, hoteller, billeie og feriebestilling, og tilbyr tilgang til de viktigste reise- og flyselskapene direkte, uten mellomledd. Eksklusive tilbud og de rimeligste prisene får du gjennom Jetcost. Enjoy!

Flåten China Airlines: 71 + 2

Airbus A330 Airbus A330-300 22
Airbus A340 Airbus A340-300 6
Boeing 737 Boeing 737-800 10
Boeing 747 Boeing 747-400 31

Service om bord til China Airlines :

Info om bagasje (franchise, frais d'excédent) :

Hub : China Airlines hovedsaklig utført fra Taipei flyplass (TPE).

Taipei - Taoyuan International Airport (TPE / RCTP)

China Airlines Ltd.

16-12-1959

9.1

China Airlines - Allianser og bonusprogrammer (frequent flyer program) : China Airlines i allianse . Fordelsprogrammet til China Airlines er Dynasty Flyer.


China Airlines (CI/CAL)

Er du på utkikk etter flybilletter fra China Airlines? Søk hos Jetcost og oppdag de beste tilbudene på reiser med China Airlines og andre flyselskap. Hos Jetcost samles reiseinformasjon fra utallige reiseagenter på et og samme sted, slik at du enkelt kan sammenlikne priser og oppdage det tilbudet som passer best til dine ønsker.