Fly Cambodia Angkor Air

Informasjon om Cambodia Angkor Air

Cambodia Angkor Air er en av de mest populære flyselskapene blant Jetcosts brukere. Rimelige priser for kvalitetssikre reiser med Cambodia Angkor Air kan du finne på våre nettsider. Bruk Jetcosts søkemotor eller klikk på de mange tilbudene som tilbys på nettsiden, og du får tilgang til Cambodia Angkor Airs beste tilbud.

Å planlegge en reise kan være brysomt, men bruker du Jetcost gjør du det enkelt! La Jetcost finne billettene for deg ved hjelp av et enkelt søk. Informasjon om tilgjengelige tilbud hentes opp og gir deg oversikten du trenger. Her finner du flybilletter med Cambodia Angkor Air, samt gode tilbud på hotell, billeie og pakkereiser. Prøv Jetcost.com for en enkel, trygg og lønnsom reiseplanlegging.

Flåten Cambodia Angkor Air: 6

Airbus A321 Airbus A321-200 4
ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 72 2

Service om bord til Cambodia Angkor Air :

Info om bagasje (franchise, frais d'excédent) :

Hub : Cambodia Angkor Air hovedsaklig utført fra Phnom Penh flyplass (PNH).

Phnom Penh - Pochentong International (PNH / VDPP)

2009

24-07-2009

4.6


Cambodia Angkor Air (K6/VAV)

Finn de beste tilbudene på flyreiser med Cambodia Angkor Air ved et enkelt tastetrykk hos Jetcost. Dette er nettsiden for deg som vil forsikre deg om å få med deg de beste prisene på flybilletter med Cambodia Angkor Air som er tilgjengelig på internett. Begynn søket hos Jetcost, og vær sikker på å finne det beste utvalget.