Fly Brit Air

Informasjon om Brit Air

Brit Air er et svært populært flyselskap blant Jetcosts brukere. De som har prøvd Jetcost, vet at dette er en brukervennlig søkemotor som finner frem til de billigste flyreisene på nettet. Bruk søkefeltene eller klikk deg inn på de forskjellige tilbudene på siden, og du kommer direkte til Brit Air sine beste tilbud og priser.

Du kan søke etter både flyreiser, hoteller og utleie av bil hos Jetcost, og du vil finne frem til de beste tilbudene som passer for deg og dine søkekriterier. Ikke kast bort tid på å søke etter billetter med Brit Air hos mange ulike reisebyråer. Start søket hos Jetcost, og du vil få kjøpt billetter til en god pris raskt og enkelt.

Flåten Brit Air: 41

Canadair CRJ-100 Series Canadair CRJ-100 12
Canadair CRJ-1000 Canadair CRJ-1000 13
Canadair CRJ-700 Canadair CRJ-700 14

Service om bord til Brit Air :

Info om bagasje (franchise, frais d'excédent) :

Hub : Brit Air hovedsaklig utført fra Morlaix flyplass (MXN).

Morlaix - Ploujean (MXN / LFRU)

1973

1975

6.1

Brit Air - Allianser og bonusprogrammer (frequent flyer program) : Brit Air i allianse . Fordelsprogrammet til Brit Air er Flying Blue.


Brit Air (DB/BZH)

Finn det beste tilbudet for reiser med Brit Air. Jetcost tilbyr en enkel og brukervennlig søkemotor som hjelper deg å finne rimelige flybilletter med Brit Air, takket være våre gode partneravtaler. Ikke gå glipp av muligheten til å gjøre en god handel, gjør et søk hos Jetcost!