Fly Airlinair

Informasjon om Airlinair

Airlinair er et svært populært flyselskap blant Jetcosts brukere. De som har prøvd Jetcost, vet at dette er en brukervennlig søkemotor som finner frem til de billigste flyreisene på nettet. Bruk søkefeltene eller klikk deg inn på de forskjellige tilbudene på siden, og du kommer direkte til Airlinair sine beste tilbud og priser.

Jetcost er en ledende søkemotor for flybilletter, hoteller, billeie og feriebestilling, og tilbyr tilgang til de viktigste reise- og flyselskapene direkte, uten mellomledd. Eksklusive tilbud og de rimeligste prisene får du gjennom Jetcost. Enjoy!

Flåten Airlinair: 24

ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 42 16
ATR 42/72-ATR 72 8

Service om bord til Airlinair :

Info om bagasje (franchise, frais d'excédent) :

Hub : Airlinair hovedsaklig utført fra Paris - Orly flyplass (ORY).

1999

17.1

Airlinair - Allianser og bonusprogrammer (frequent flyer program) : Airlinair i allianse . Fordelsprogrammet til Airlinair er Flying Blue.


Airlinair (A5/RLA)

Vil du finne de laveste prisene på flybilletter med Airlinair? Jetcost er søkemotoren som hjelper deg med nettopp dette. Her får du sammenlikne priser og tilbud fra en rekke ulike reisenettsider slik at du slipper å søke på hver og en av dem. Få opp de aller beste tilbudene på reiser med Airlinair på ett og samme sted!