Fly Air Seychelles

Informasjon om Air Seychelles

Air Seychelles er en av de mest populære flyselskapene blant Jetcosts brukere. Rimelige priser for kvalitetssikre reiser med Air Seychelles kan du finne på våre nettsider. Bruk Jetcosts søkemotor eller klikk på de mange tilbudene som tilbys på nettsiden, og du får tilgang til Air Seychelless beste tilbud.

Du kan søke etter både flyreiser, hoteller og utleie av bil hos Jetcost, og du vil finne frem til de beste tilbudene som passer for deg og dine søkekriterier. Ikke kast bort tid på å søke etter billetter med Air Seychelles hos mange ulike reisebyråer. Start søket hos Jetcost, og du vil få kjøpt billetter til en god pris raskt og enkelt.

Flåten Air Seychelles: 0 + 2

Boeing 767 Boeing 767-300 1

Service om bord til Air Seychelles :

Info om bagasje (franchise, frais d'excédent) :

Hub : Air Seychelles hovedsaklig utført fra Mahe Island flyplass (SEZ).

Mahe - Seychelles International Airport (SEZ / FSIA)

15-09-1977

13

Air Seychelles - Allianser og bonusprogrammer (frequent flyer program) : Fordelsprogrammet til Air Seychelles er Seychelles Plus.


Air Seychelles (HM/SEY)

Finn de beste tilbudene på flyreiser med Air Seychelles ved et enkelt tastetrykk hos Jetcost. Dette er nettsiden for deg som vil forsikre deg om å få med deg de beste prisene på flybilletter med Air Seychelles som er tilgjengelig på internett. Begynn søket hos Jetcost, og vær sikker på å finne det beste utvalget.