Fly Air Madagascar

Informasjon om Air Madagascar

Jetcost sine brukere søker ofte etter flyreiser med Air Madagascar siden de vet at de her vil kunne finne de aller laveste prisene som er tilgjengelig på internett. Det er veldig enkelt å bruke Jetcost for å finne flybilletter med Air Madagascar og du vil kunne spare både tid og penger.

Å planlegge en reise kan være brysomt, men bruker du Jetcost gjør du det enkelt! La Jetcost finne billettene for deg ved hjelp av et enkelt søk. Informasjon om tilgjengelige tilbud hentes opp og gir deg oversikten du trenger. Her finner du flybilletter med Air Madagascar, samt gode tilbud på hotell, billeie og pakkereiser. Prøv Jetcost.com for en enkel, trygg og lønnsom reiseplanlegging.

Flåten Air Madagascar: 8 + 1

Airbus A340 Airbus A340-300 1
ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 42 2
ATR 42/72-ATR 72 2
Boeing 737 Boeing 737-300 2
Boeing 767 Boeing 767-300 1

Service om bord til Air Madagascar :

Info om bagasje (franchise, frais d'excédent) :

Hub : Air Madagascar hovedsaklig utført fra Antananarivo flyplass (TNR).

15.3


Air Madagascar (MD/MDG)

Er du på utkikk etter flybilletter fra Air Madagascar? Søk hos Jetcost og oppdag de beste tilbudene på reiser med Air Madagascar og andre flyselskap. Hos Jetcost samles reiseinformasjon fra utallige reiseagenter på et og samme sted, slik at du enkelt kan sammenlikne priser og oppdage det tilbudet som passer best til dine ønsker.