Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Hotel Terraces At Rincon Puerto Rico

Carr 414 Km 1.7 Interior, La Tosca, Puerto Rico
(6 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 15 / Sjekk ut to 11

Hotel Terraces At Rincon Puerto Rico: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i La Tosca, Puerto Rico.

Hotellbeskrivelse

Hotel Terraces At Rincon Puerto Rico ligger i La Tosca og byr på hyggelig innkvartering og jacuzzi. De tilbyr komfortable rom med eget bad og et tekjøkken.

Gjester ved hotellet har tilgang til en rekke fasiliteter, som blant annet massasje, safe og skjønnhetssalong. Et fitness-rom er tilgjengelig for den sporty gjesten.

Alle de trivelige rommene ved Hotel Terraces At Rincon Puerto Rico byr på et kjøleskap, i tillegg til alt annet man behøver for et behagelig opphold. En mikrobølgeovn, dusj og kabel-TV er også tilgjengelig.

Hotellet ligger en 30-minutters kjøretur fra Rafael Hernández Lufthavn. De som har lyst til å oppleve det regionen har å by på bør legge turen til Moca, som ligger en kort kjøretur fra overnattingsstedet.

Hotellfasiliteter

Fitness Room/Gym, Massage / Beauty Centre, Air Conditioned, Refrigerator, Cable / Satellite TV, Microwave, Hair Dryer, TV, Horse Riding, Jacuzzi, Massage, Shower, En suite, Private Bathroom, Kitchenette
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Beach House De Aguada
Carretera 115 KM 19 Etometro 5
Las Palmas Inn
Barrio Puntas, Carr 413 Km 4.8 int
Lazy Parrot Inn Rincon Puerto Rico
Carr 413 Km 4 1 Bo Puntas
Parador Villa Antonio
Road 115 Km 12 0
Tres Sirenas Beach Inn
26 Sea Beach Drive
Coconut Palms Inn
2734 Calle 8 , Comunidad Estela
Beside The Pointe Inn
Sandy Beach Road, Carr 413, Km 4
Sunset Paradise Villas
Corcega Beach
Casa Verde Hotel Moca
Carr. 413 Km. 4.5
Desecheo Inn
HC 01 Box 4181
Søk hotell