Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Puri Bagus Candidasa Villas Bali

Jl. Raya Candidasa, Desa Samuh P.O. Box 129, Candi Dasa, Indonesia
(0,94 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
8.75/10
(614 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 13

Puri Bagus Candidasa Villas Bali: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 4 stjerner i Candi Dasa, Indonesia.

Hotellbeskrivelse

Puri Bagus Candidasa Villas Bali ligger i Candi Dasa og byr på komfortabel innkvartering og egen strand. De tilbyr et dagspa, i tillegg til ansiktsbehandlinger, gratis transportservice og ekspress inn- og utsjekking.

Det finnes et stort utvalg fasiliter tilgjengelig for alle overnattende ved overnattingssedet, inkludert barnebasseng og kaffebar og møteromsfasiliteter. Gjester kan bruke overnattingssedet rekreasjonsfasiliteter, som inkluderer en lekeplass og sykkelutleie for å nevne noen.

Puri Bagus Candidasa Villas Bali restaurant serverer frokost, lunsj og middag, og er et godt alternativ for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på. De har tøfler, en minibar og et eget bad med badekåper.

Puri Bagus Candidasa Villas Balis restaurant er et godt alternativ for de som ønsker å spise på stedet. Gjester har kort vei dersom de ønsker å spise ute på et av spisestedene som er i nabolaget.

Det er midt i blinken for de som ønsker å utforske naturen, med kort vei fra overnattingssedet til populære fiske- og friluftsområder. Det er også bare en rask kjøretur fra Padangbai og Manggis.

Hotellfasiliteter

Room Service, Fitness Room/Gym, Restaurant, Swimming pool, Massage / Beauty Centre, Bar / Lounge, Air Conditioned, Conference Room(s), Mini Bar, Refrigerator, Cable / Satellite TV, Bath, Porters, Coffee / Tea Maker, Hair Dryer, TV, Laundry service, Garden, Boating, Water Activities, Salon, Spa & Wellness Centre, Facial Treatments, WiFi, Bathrobes, Shower, Child Pool, Express Check-In/Check-Out, Free Wi-Fi
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Arco Iris Resort
Jalan Pantai Indah
Prima Resort Candidasa Bali
JL Pantai Indah No 16
Mutiara Bali
Jalan Pantai Indah
Villarossa
Jalan Pantai Indah
Hotel Genggong
Jl.Pantai Indah Candidasa - Karangasem
Villa Barong
Jalan Puribagus Candidasa, Karangasem, Bali
Bali Shangrila Beach Club
Desa Samuh Candi Dasa Karangasem
Villa Sasoon Bali
Jl. Pantai Indah
Puri Oka Beach Bungalows
Jalan Puri Bagus
Aquaria
Jalan Puri Bagus
Alam Asmara Dive Resort
Candidasa Street
Villa Oceana Candi Dasa
Jl Raya Candidasa
Rama Shinta Hotel Candidasa
Jalan Raya Candidasa Dusun Samuh Bugbug
Le 48 Zen & Happy Rezort
Jalan Raya 48
Søk hotell
Overall Rating:
8.75 /10
Rengjøring:
8.94/10
Service:
8.78/10
Komfort:
9.00/10
Lokalisering:
8.49/10
Mat:
8.67/10
Rom:
9.06/10
basert på 614 anmeldelser