Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Alquilar En Bariloche Apartments San Carlos de Bariloche

Moreno 730, San Carlos de Bariloche, Argentina
(0,92 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 11

Alquilar En Bariloche Apartments San Carlos de Bariloche: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i San Carlos de Bariloche, Argentina.

Hotellbeskrivelse

Alquilar En Bariloche Apartments San Carlos de Bariloche ligger i San Carlos de Bariloche og tilbyr komfortabel innkvartering med et svømmebasseng og gratis trådløst internett. Det ligger perfekt til for gjester som ønsker å besøke områdets mest populære attraksjoner.

De har en rekke fasiliteter som gjester ved overnattingssedet kan benytte seg av, inkludert turistinformasjon, vintersportaktiviteter og bilutleie. Et treningsrom er åpent for alle treningsglade gjester.

Det er 2 leiligheter på Alquilar En Bariloche Apartments San Carlos de Bariloche, alle utstyrt med de nødvendigheter man behøver for et behagelig opphold.

Området rundt overnattingssedet har en rekke populære restauranter og kafeer. Nahuel Huapi Lake er bare en 10 minutters biltur unna.

Hotellfasiliteter

Fitness Room/Gym, Swimming pool, Laundry service, WiFi, Free Wi-Fi
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Kumelka
Perito Moreno 750
Hotel Aspen Ski
Mitre 651
Hotel 7 De Febrero
F.P. Moreno 534
Hosteria El Nire
John O´Connor 94
Tierra Gaucha Hostel
Almirante O Connor 766 - San Carlos de Bariloche
The House Hostel
Onelli 158
Hopa Home Patagonia Hostel
Onelli 125 (entre Mitre y Vice Alte. O'connor)
Søk hotell