Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Grand Hotel Victoria Bagnara Calabra

Piazza Marconi 4, Bagnara Calabra, Italy
(0,55 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
8.24/10
(174 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 11 / Sjekk ut to 12

Grand Hotel Victoria Bagnara Calabra: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 4 stjerner i Bagnara Calabra, Italy.

Hotellbeskrivelse

Grand Hotel Victoria Bagnara Calabra holder til i hyggelige omgivelser i Bagnara Calabra. De tilbyr et eget treningsrom, i tillegg til bagasjeoppbevaring, døgnåpen resepsjon og 24-timers roomservice.

Grand Hotel Victoria Bagnara Calabra restaurant serverer lunsj og middag, og er et godt alternativ for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på. Alle har Wi-Fi på rommene, et skrivebord og en minibar.

Restauranten ved Grand Hotel Victoria Bagnara Calabra er et godt alternativ for de som ønsker å spise på overnattingsstedet. Om kvelden kan gjester nyte noe å drikke i hotellets koselige bar.

Det er midt i blinken for de som ønsker å utforske naturen, med kort vei fra Grand Hotel Victoria Bagnara Calabra til populære fiske- og friluftsområder. Scilla og Palmi er kun en rask kjøretur herfra.

Hotellfasiliteter

Room Service, Fitness Room/Gym, Restaurant, Pet Friendly, Bar / Lounge, Elevator / Lift, 24-Hour Reception, Mini Bar, Cable / Satellite TV, Hair Dryer, TV, Laundry service, Garden, Water Activities, Fishing, Desk, WiFi, Bathrobes, Shower, Luggage Storage, Free Wi-Fi
Tilgjengelighet og Priser
Søk hotell
Overall Rating:
8.24 /10
Rengjøring:
8.20/10
Service:
7.93/10
Komfort:
8.20/10
Lokalisering:
8.03/10
Mat:
8.17/10
Rom:
8.20/10
basert på 174 anmeldelser