Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Agriturismo Nociquerceto

Località Nociquerceto, Tarano, Italy
(1,86 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 15 / Sjekk ut to 11

Agriturismo Nociquerceto: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 2 stjerner i Tarano, Italy.

Hotellbeskrivelse

Agriturismo Nociquerceto holder til i tradisjonelle omgivelser i Tarano. De tilbyr også en vaskeritjeneste, møterom og et utendørs svømmebasseng.

Gjester ved bondegården kan bruke overnattingsstedets egne hage. Det finnes et stor utvalg aktiviteter, som blant annet ridning, så det finnes noe å gjøre for alle i familien.

Agriturismo Nociquerceto restaurant serverer lunsj og middag, og er et godt alternativ for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på. De er også innredet med et kjøkken som har en mikrobølgeovn.

Restauranten ved Agriturismo Nociquerceto er et godt alternativ for de som ønsker å spise på overnattingsstedet.

Hotellfasiliteter

Business Center, Restaurant, Swimming pool, Pet Friendly, Meeting Rooms, Coffee / Tea Maker, Microwave, TV, DVD Player, Laundry service, Garden, Horse Riding, Pool Outdoor, Gay/Lesbian Friendly, Kitchenette
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Gli Archi della Fantasia
Corso Trieste 12 ,Loc San Polo
Søk hotell