Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Pension Linserhof Naturns

Am Graben 5, Naturns, Italy
(1,11 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
9.99/10
(8 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 11

Pension Linserhof Naturns: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 2 stjerner i Naturns, Italy.

Hotellbeskrivelse

Pension Linserhof Naturns ligger i Naturno og byr på komfortabel innkvartering og svømmebasseng. Det har en glimrende beliggenhet for de som vil besøke lokale attraksjoner.

Å bo på hotellet er gøy for hele familien, barna vil elske lekeområdet og de voksne kan planlegge utflukter med hjelp fra det vennlige personellet ved hotellets turistinformasjon. Det finnes et stor utvalg aktiviteter, som blant annet fotturer, så det finnes noe å gjøre for alle i familien.

Pension Linserhof Naturns har 11 rom utstyrt med alt man måtte behøve for et komfortabelt opphold. Det finnes også rom som er designet familier.

Pension Linserhof Naturns huser både en restaurant og en bar der gjester kan hygge seg og nyte et bedre måltid og en drink på kvelden.

Det er et bredt utvalg kafeer og restauranter i nærheten av Pension Linserhof Naturns, og Merano er bare en rask kjøretur herfra. Hotellet ligger et drøyt kvarter til fots fra Naturns Train Station, hvorfra man kommer seg rundt til andre deler av Naturno.

Hotellfasiliteter

Restaurant, Swimming pool
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Hotel Sunnwies
Via August Kleeberg 7
Residence Etschgrund
August-Kleebergstraße N° 16
Hotel Schonblick Naturno
Schlossweg 11
Weingarten Hotel Naturns
Schlossweg 20
Hotel Lamm Naturno
Kompatscherstr. 16
Familienhotel Alpenhof
Gerberweg 10
Hotel Kreuzwirt
Hauptstr. 47
Residence Arunda
Feldgasse 12
Hotel Prokulus
Hauptstr. 19
Hotel Belvedere Naturns
St.-Prokulus-Str. 35
Søk hotell
Overall Rating:
9.99 /10
Rengjøring:
9.99/10
Service:
9.99/10
Komfort:
9.99/10
Lokalisering:
9.99/10
Mat:
9.99/10
Rom:
9.99/10
basert på 8 anmeldelser