Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Hotel Britannia Cesenatico

Viale Carducci 129, Cesenatico, Italy
(0,89 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
7.71/10
(134 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 10 / Sjekk ut to 10

Hotel Britannia Cesenatico: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 4 stjerner i Cesenatico, Italy.

Hotellbeskrivelse

Sentralt i Cesenatico ligger Hotel Britannia Cesenatico, som byr på et boblebad og en egen strand og ligger mindre enn 35 minutter med bil fra Federico Fellini Airport. Det har en glimrende beliggenhet for de som ønsker å dra på sightseeing i lokalområdet.

Hotellet har en golfbane, gratis sykkelutleie og en barneklubb. Det er tilrettelagt for familier i alle størrelser, med egentilpassede familierom, utstyrt med lekeplass og barnepass.

Hotel Britannia Cesenatico restaurant serverer lunsj og middag, og er et godt alternativ for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på. De har alle klimaanlegg, samt telefon, en safe på rommet og en minibar.

Overnattende ved Hotel Britannia Cesenatico kan ta seg en drink og slappe av på overnattingsstedets bar. Det finnes også et stort utvalg spisesteder i området.

Hotellfasiliteter

Business Center, Room Service, Fitness Room/Gym, Restaurant, Swimming pool, Concierge, Tour Desk, Massage / Beauty Centre, Elevator / Lift, 24-Hour Reception, Babysitting / Child Services, Air Conditioned, Multilingual Staff, Safe-Deposit Box, Mini Bar, Cable / Satellite TV, Meeting Rooms, Hair Dryer, TV, Private beach, Bicycle Rental, Shops, Garden, Playground, Ticket Service, Jacuzzi, Massage, Shower, Pool Outdoor, Kids Club, Games Available, Luggage Storage, Shops in Hotel
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Hotel Delle Nazioni Cesenatico
Viale Carducci, 127
Hotel Dolores Cesenatico
Via Isonzo n. 2
Hotel Atlantica
Viale Bologna, 28
Esplanade Hotel Cesenatico
Viale Carducci 120
Hotel Ambra Cesenatico
Viale Dei Mille 106
The Donatello Hotel Cesenatico
Via E. De Amicis 41
Grand Hotel Cesenatico
Piazza Andrea Costa
Esperia Cesenatico Hotel
Viale Carducci 152
Villa Maria Hotel Cesenatico
Viale Giosuè Carducci 96
Hotel New Castle
Viale Edmondo De Amicis 18
Hotel Metron
Viale De Amicis, 52
King Hotel Cesenatico
Via E. De Amicis 88
Hotel Antonietta Cesenatico
Viale E. De Amicis 64
Hotel Antonia
Viale dei Mille, 25
Søk hotell
Overall Rating:
7.71 /10
Rengjøring:
8.05/10
Service:
7.91/10
Komfort:
7.70/10
Lokalisering:
7.98/10
Mat:
7.91/10
Rom:
7.59/10
basert på 134 anmeldelser