Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Residence Spiaggia Bianca Golfo Aranci

S.P.82 Km 12+800, Golfo Aranci, Italy
(2,42 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 17 / Sjekk ut to 10

Residence Spiaggia Bianca Golfo Aranci: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i Golfo Aranci, Italy.

Hotellbeskrivelse

Residence Spiaggia Bianca Golfo Aranci holder til i hyggelige omgivelser i Golfo Aranci. Det ligger rett ved stranden og byr på komfortabel 3-stjerners innkvartering.

Gjester ved overnattingssedet kan bruke overnattingsstedets egne hage. Det finnes et stor utvalg spennende aktiviteter, som blant annet fiske, så her finnes det noe å gjøre for hele familien.

Leilighetene ved Residence Spiaggia Bianca Golfo Aranci byr på et kjøleskap og et tekjøkken. Det finnes også leiligheter som er tilpasset familier.

Overnattingsstedet byr blant annet på en restaurant, som serverer mat i trivelige omgivelser.

De som ønsker å spise ute kan velge mellom et stort utvalg serveringssteder like i nærheten. De som har lyst til å oppleve det regionen har å by på bør legge turen til Olbia, som ligger en kort kjøretur fra overnattingsstedet.

Hotellfasiliteter

Restaurant, Pet Friendly, Babysitting / Child Services, Refrigerator, Cable / Satellite TV, Microwave, TV, Garden, Water Activities, Fishing, WiFi, Shower, Luggage Storage, Kitchenette, Free Wi-Fi
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Villa Franca Golfo Aranci
Via dell' Erica 25
Residence Il Girasole Golfo Aranci
Via Degli Iris - Località Baia Caddinas
Sardinya Holiday Apartments
Viale Concas Caddinas
Complesso Residenziale Terza Spiaggia & La Filasca
Via Libertà (Check-in at Villaggio Baia De Bahas)
Hotel Gabbiano Azzurro
Via dei Gabbiani
Sardinia Blu Residence
Via G. Carducci 7
Marineledda Apartments
Loc. Marana, Golfo di
Søk hotell