Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Shenzhen Panglin Hotel Guomao Shopping Center

2002 Jiabin Road, Shenzhen, China
(6,63 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
7.58/10
(833 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 12 / Sjekk ut to 14

Shenzhen Panglin Hotel Guomao Shopping Center: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 5 stjerner i Shenzhen, China.

Hotellbeskrivelse

En liten spasrtur fra Guomao Station Shenzhen ligger Panglin Hotel som kan skilte med en imponerende utsikt over Shenzhen. De byr på et spa- og velværesenter, i tillegg til gratis trådløst internett, en badstue og et svømmebasseng.

Gjester ved dette 5-stjerners hotellet kan booke sightseeingturer med god hjelp fra overnattingsstedets turistinformasjon. Man kan benytte seg av hotellets automatiske inn- og utsjekkingsmaskin for effektiv ankomst og avreise. Det har også et treningsrom med et svømmebasseng.

Panglin Hotel restaurant serverer lunsj og middag, og er et godt alternativ for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på. De har også klimaanlegg og byr på utsikt over byen.

Panglin Hotel huser en restaurant og en loungebar der gjester kan slappe av og nyte en bedre middag og en drink på slutten av dagen. På hotellet bys det på flere serveringssteder, blant annet The Café og Sky Paradise. Gjester kan også hygge seg med noe godt i glasset på Apollo.

De som ønsker å spise ute kan velge mellom et bredt spekter serveringssteder like i nærheten. Hotellet ligger i gangavstand fra Dongmen Commercial Area, Panglin Plaza og Dong Men Pedestrian Street.

Hotellfasiliteter

Room Service, Fitness Room/Gym, Restaurant, Disabled Access, Bar / Lounge, Air Conditioned, Safe-Deposit Box, Mini Bar, Refrigerator, Cable / Satellite TV, Bath, Coffee / Tea Maker, Hair Dryer, TV, Laundry service, Nightclubs, Disabled Accessible Rooms, Salon, Spa & Wellness Centre, WiFi, Bathrobes, Shower, Coffee Shop/Cafeteria, Free Wi-Fi
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Dongjia Apartment
2008 Dongjia Mansion Pengnian Hotel Plaza Jiabin Road
Sunshine Hotel Shenzhen
1 Jiabin Road
Shenzhen Lotus Hotel
NO.2019, South Dongmen Road
Luohu Hotel
No.3012 Nanhu Road, Luohu District
Tianjun Xingyue Business Hotel
No.3018 Dongmen South Road, Luohu District
Lao Di Fang Hotel Shenzhen
1033 Dongmen Road South, Luohu District
Sun Island Holiday Hotel Shenzhen
34 Dongmen South Road
Shenzhen Lido Hotel
The east door southern way No. 2007 of Shenzhen
Airlines Hotel Shenzhen
3027 Shennan Dong Road
Haifu Hotel Shenzhen
No.2103 East Shennan Road, Luohu District
Bomei Hotel
2006 South Dongmen Road (Dongmen Nan Lu)
JI Hotel Shenzhen Dongmen Branch
ShenNanDong Road No.2103 Luohu
Guangdong Hotel Shenzhen
3033 Shennan East Road
Søk hotell
Overall Rating:
7.58 /10
Rengjøring:
7.77/10
Service:
7.67/10
Komfort:
7.91/10
Lokalisering:
8.44/10
Mat:
7.89/10
Rom:
7.64/10
basert på 833 anmeldelser