Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Anichkov Hotel

Nevsky Prospect 64/11, St Petersburg, Russia
(1,67 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
9.00/10
(31 Anmeldelser)
Anichkov Hotel: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i St Petersburg, Russia.

Hotellbeskrivelse

Anichkov Hotel byr på moderne 3-stjerners innkvartering i Sankt Petersburg. Det er kort vei til Nevskij prospekt, butikker og utesteder.

Gjester ved hotellet har tilgang til en rekke fasiliteter, som blant annet ekspress inn- og utsjekking, 24-timers roomservice og concierge. Overnattingsstedets personale er tilgjengelige døgnet rundt, og hjelper gjerne med planlegging av utflukter.

De moderne rommene ved Anichkov Hotel har tøfler og alle nødvendigheter man behøver for et behagelig opphold. Alle rom har varmeanlegg, Wi-Fi på rommene og et eget bad med badekåper.

Overnattende ved Anichkov Hotel kan ta seg en drink og slappe av på overnattingsstedets bar. Det finnes også et stort utvalg spisesteder i nærheten.

Det er kort vei til Nevsky Prospekt Metro Station fra Anichkov Hotel, så det er enkelt for gjester å oppleve andre deler av Sankt Petersburg og områdene rundt. Zimniy Stadion og Det russiske nasjonalbiblioteket er en ti minutters spasertur unna hotellet, og Pulkovo Lufthavn når du på rundt 35 minutter med bil.

Hotellfasiliteter

Room Service, Airport shuttle, Concierge, Tour Desk, 24-Hour Reception, Dry Cleaning, Air Conditioned, Safe-Deposit Box, Wake-up Service, Hair Dryer, Laundry service, Photocopier, Ticket Service, WiFi, Bathrobes, En suite, Private Bathroom, Private Toilet, Luggage Storage, Designated Smoking Area, Express Check-In/Check-Out, Self Laundry
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Hotel Polikoff
Nevsky Prospekt 64/11
STN Apartments
Nevsky Prospekt 60
Nevsky 64 Apartments St Petersburg
Nevsky Prospect Dom 64
Bergus Apartments
Italianskaya Street 33
Anjuta on Fontanka
Fontanka Embankment 54
Anichkov Bridge Hotel
Fontanka River Embankment 38 Apartment 20
YouPiter
Italyanskaya Ulitsa 12
Diva Hostel
Naberezhnaya Reki Fontanki 38 App 22
Subcultura Hostel
Nevsky Prospekt 68
Apple Hostel St Petersburg
Italyanskaya Street 12
Acme Hostel
Sadovaya Street 11
Mariinsky Hostel on Nevsky
Rubinshteyna Str. 1/52
Nevsky Apartments St Petersburg
Rubinshteyna Str.1
Forenom Guest House Fontanka
Fontanka embankment, 11
Søk hotell
Overall Rating:
9.00 /10
Rengjøring:
9.00/10
Service:
9.00/10
Komfort:
9.00/10
Lokalisering:
9.99/10
Mat:
9.00/10
Rom:
8.00/10
basert på 31 anmeldelser