Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Pension Oituz Mangalia

Oituz Nr. 11, Mangalia, Romania
(0,65 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 10 / Sjekk ut to 12

Pension Oituz Mangalia: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i Mangalia, Romania.

Hotellbeskrivelse

Pension Oituz Mangalia holder til i hyggelige omgivelser i Mangalia. Det har en glimrende beliggenhet for gjester som vil se områdets turistattraksjoner.

De har et stort utvalg fasiliteter som gjester ved gjestgiveriet kan benytte seg av, inkludert turistinformasjon, trådløst internett og bilutleie.

Pension Oituz Mangalia restaurant serverer frokost, og er et godt valg for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på. Alle rom har Wi-Fi på rommene, et kjøleskap og et eget bad med dusj.

Gjestgiveriets restaurant er et godt valg for de som ønsker å spise på stedet. Om kvelden kan gjestene nyte noe å drikke i gjestehusets hyggelige bar.

Hotellfasiliteter

Restaurant, Tour Desk, Bar / Lounge, Air Conditioned, Non-Smoking Rooms, Refrigerator, Photocopier, WiFi, Shower, En suite, Private Bathroom, Private Toilet
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

President Hotel Mangalia
Street Teilor 6
New Belvedere
Str Teilor nr 6
Teen Studios Hotel Mangalia
1St December 1918 Blvd No 4, Bldg M5, 1St Floor, Ap. No 3
Villa Casafina
11, Vasile Alecsandri
Hotel Corsa
Str. Teilor, nr. 11
Hostel Alutus Mangalia
Sos. Constantei 27
Hotel Paradiso Mangalia
Str. Matei Basarab, nr. 3
Søk hotell