Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Bella Luxury Apartments Constanta

Murelor 37, Constanta, Romania
(3,46 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 11

Bella Luxury Apartments Constanta: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i Constanta, Romania.

Hotellbeskrivelse

Bella Luxury Apartments Constanta holder til i hyggelige omgivelser i Constanţa. Det har en glimrende beliggenhet for gjester som ønsker å se områdets turistattraksjoner.

Barnepass og ekspress inn- og utsjekking er bare noen av de tjenestene overnattingssedet tilbyr. Trådløst internett er også tilgjengelig.

Det er kort vei til restauranter og butikker fra Bella Luxury Apartments Constanta, og til Carol I Mosque tar det i underkant av ti minutter med bil. Dersom gjestene ønsker seg en avslappende utflukt fra overnattingssedet, finnes det gode fiskevann like i nærheten.

Hotellfasiliteter

Airport shuttle, Disabled Access, Elevator / Lift, Babysitting / Child Services, Air Conditioned, Non-Smoking Rooms, Water Activities, Fishing, Disabled Accessible Rooms, WiFi, Express Check-In/Check-Out
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Hotel Austin Constanta
Str. Agatului, nr.2
Pension Liana Constanta
Pictor Nicolae Grigorescu nr. 25
Hotel Ciresica
Str. Dispensarului, nr.10 - Tomis Nord
Recif Hotel
Plopilor Street - Constanta
Hotel Zodiac Constanta
Blvd Alexandru Lapusneanu
Hotel Dobrogea Constanta
Bulevardul Alexandru Lapusneanu 194
Taverna Macelarului
Sat vacanța
Vila Montana Constanta
Satul de vacanta Mamaia
Søk hotell