Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Pension Popasul Vanatorilor Busteni

Independentei Nr 35, Busteni, Romania
(2,08 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 12

Pension Popasul Vanatorilor Busteni: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 4 stjerner i Busteni, Romania.

Hotellbeskrivelse

Pension Popasul Vanatorilor Busteni ligger i Bușteni og byr på et innendørs svømmebasseng. De tilbyr et eget treningsrom, i tillegg til en badstue, en skjønnhetssalong og et boblebad.

Overnattingssedet byr på trådløst internett, i tillegg til en hage der gjester kan hygge seg. Det oppmerksomme og profesjonelle personalet er tilgjengelige døgnet rundt.

Det er 19 villaer på Pension Popasul Vanatorilor Busteni, alle innredet med de nødvendigheter man behøver for et behagelig opphold.

Pension Popasul Vanatorilor Busteni ligger sentralt til, og herfra er det kort vei til Peles Castle og Sinaia Monastery. Dersom gjestene ønsker seg en hyggelig utflukt fra overnattingssedet, finnes det gode muligheter for å fiske rett i nærheten.

Hotellfasiliteter

Fitness Room/Gym, Swimming pool, Airport shuttle, Massage / Beauty Centre, 24-Hour Reception, Non-Smoking Rooms, Sauna, Garden, Water Activities, Fishing, Hiking, Jacuzzi, Massage, WiFi, Pool Indoor
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Pension Casa Dan
Str. Independentei 51
Villa Ioana
Djerbamidun 2A
Vila Cascada Busteni
Str Nicolae Balcescu Nr 2
Vintage House
Str. Nicolae Balcescu nr.18
Pension Casa Ali & Andu
B-dul Independentei 27
Pensiunea La Doi Ponei
Str Crinei Nr 9
Club Austria Villa Iris
PRIMAVERII 12 -Ski Resorts
Hotel Club Austria Hotel Busteni
Str. Primãverii nr.12
Vila California
Zamora Noua 14
Pension Roni
Licurici 5 str.
Izvorul cu Pastravi Hotel Busteni
Stefan Octavian Iosif
Vila Leonida
Strata Soimului nr.11
Apartment Luxor Busteni
Al.Silva 52,bl E, ap2
Søk hotell