Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Guesthouse Po Kastonu Palanga

Maironio 34, Palanga, Lithuania
(0,67 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 13 / Sjekk ut to 12

Guesthouse Po Kastonu Palanga: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i Palanga, Lithuania.

Hotellbeskrivelse

Guesthouse Po Kastonu Palanga holder til i hyggelige omgivelser i Palanga. De byr på et spa, i tillegg til en badstue, et boblebad og utendørs tennisbaner.

De som bor på gjestgiveriet ønskes velkomne til å bruke fasiliter som blant annet et innendørs svømmebasseng. Overnattende kan benytte seg av gjestgiveriet rekreasjonsaktiviteter, som inkluderer sykkelutleie og en lekeplass for å nevne noen.

Gjester ved Guesthouse Po Kastonu Palanga kan hygge seg på de luksuriøse rommene som blant annet har et kjøleskap, telefon og et tekjøkken. Det finnes også rom som er tilpasset familier.

De som ønsker å spise ute kan velge mellom et stort utvalg restauranter like i nærheten. Klaipėda og Šventoji er en rask tur unna med bil.

Hotellfasiliteter

Room Service, Swimming pool, Massage / Beauty Centre, Safe-Deposit Box, Sauna, Cable / Satellite TV, Hair Dryer, TV, Garden, Massage, Spa & Wellness Centre, WiFi, Child Pool, Pool Indoor, Kitchenette, Free Wi-Fi
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Zalias Namas
Vytauto g. 97
Inkaras
Zveju 14
Boutique Hotel Smilciu Vilos
Smilčių str. 69 / Žvejų str. 8
Tauras Hotel Palanga
Vytauto str. 116
Antano Vila
Neringos 22A
Best Baltic Hotel Palanga
Gintaro St. 36
Austeja
Smilčių 31
Apartments Sermiescio 3
Sermiesčio 3
Vila Mama Rosa
Jūratės g. 28a
Atgiris
Ganyklų g. 67a
Baltic Apartments
Jurates g. 29
Hotel Aitvaras
J.Biliuno g. 8
Vila Artemide
Ievu 8
Søk hotell