Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Hotel Jezero

Park Narodnih Heroja 15, Palic, Serbia
(0,25 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 12 / Sjekk ut to 12

Hotel Jezero: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 4 stjerner i Palic, Serbia.

Hotellbeskrivelse

Hotel Jezero holder til i hyggelige omgivelser i Palić. De byr på et spa- og velværesenter, i tillegg til massasje og en badstue.

Dette 4-stjerners hotellet har sykkelutleie, ekspress inn- og utsjekking og døgnåpen resepsjon. Roomservice tilgjengelig til angitte tider, en turistinformasjon og bagasjeoppbevaring er også tilgjengelig.

Hotel Jezero restaurant serverer frokost, lunsj og middag, og er et godt alternativ for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på.

Restauranten ved hotellet er et godt valg for de som ønsker å spise på overnattingsstedet. Om kvelden kan gjester slappe av med noe å drikke i hotellets hyggelige bar.

Hotel Jezero er et godt valg for gjester som ønsker å besøke Subotica Synagogue, National Theatre in Subotica og Subotica City Stadium, og alt annet nærområdet har å by på. De som har lyst til å oppleve det regionen har å by på bør legge turen til Subotica, som bare en kort tur med bil fra overnattingsstedet.

Hotellfasiliteter

Room Service, Restaurant, Tour Desk, Massage / Beauty Centre, Bar / Lounge, 24-Hour Reception, Dry Cleaning, Non-Smoking Rooms, Conference Room(s), Multilingual Staff, Safe-Deposit Box, Sauna, Laundry service, Bicycle Rental, Garden, Water Activities, Fishing, Massage, Spa & Wellness Centre, Luggage Storage, Express Check-In/Check-Out, Shoe Shine
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Park Hotel Palic
Park Narodnih Heroja 15
Vila Milord
Splitska aleja br.19
Hotel Prezident
Olge Penavin 2
Villa Larus
Kanjiski put 9
Hotel Vila Lago
Jozefa Hegedisa 16B
Hotel Palic Resort
Jožefa Hegediša br. 14
Villa Ricz
Jožefa Hegediša 3
Villa Tron
Prezihov Voranca 31
Villa Vivien
Barska 12
Jelen Salas
Lopudska 7
Vila Boska Palic
Vikend Naselje 280
Vinski Dvor
Subotica, Hajdukovo bb
Søk hotell