Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Pension Zaplata Preddvor

Tupaliče 32, Tupalice, Slovenia
(0,2 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 12 / Sjekk ut to 12

Pension Zaplata Preddvor: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i Tupalice, Slovenia.

Hotellbeskrivelse

Pension Zaplata Preddvor byr på moderne 3-stjerners innkvartering i Tupalice. Det har en glimrende beliggenhet for gjester som vil dra på sightseeing i lokalområdet.

Å bo på gjestgiveriet er gøy for hele familien, barna vil elske lekeområdet og de voksne kan planlegge utflukter med hjelp fra det vennlige personellet ved gjestehusets turistinformasjon. Det finnes et stor utvalg spennende aktiviteter, som blant annet ridning, fiske og fotturer, så det finnes noe å gjøre for alle i familien.

Pension Zaplata Preddvor restaurant serverer frokost, lunsj og middag, og er et godt alternativ for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på. De har en radio, en minibar og et eget bad med dusj.

Restauranten ved Pension Zaplata Preddvor er et godt valg for de som ønsker å spise på overnattingsstedet. Om kvelden kan gjester slappe av med noe å drikke i gjestehusets hyggelige bar.

Gjester kan nyte vakre gåturer i de landlige omgivelsene eller bruke Pension Zaplata Preddvor utleiesykler og utforske området rundt på to hjul. Ljubljana Joze Pucnik Lufthavn er en 20-minutters kjøretur herfra.

Hotellfasiliteter

Business Center, Room Service, Restaurant, Pet Friendly, Airport shuttle, Tour Desk, Bar / Lounge, Dry Cleaning, Babysitting / Child Services, Air Conditioned, Non-Smoking Rooms, Conference Room(s), Safe-Deposit Box, Mini Bar, Cable / Satellite TV, Meeting Rooms, Hair Dryer, TV, Laundry service, Bicycle Rental, Garden, Water Activities, Fishing, Horse Riding, Playground, Hiking, Photocopier, Shower, En suite, Private Toilet, Packed Lunches, Self Laundry
Tilgjengelighet og Priser
Søk hotell