Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Premiere Classe Hotel Rennes Sud Saint-Jacques-de-la-Lande

ZA Mermoz, Saint-Jacques-de-la-Lande, France
(3,18 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 17 / Sjekk ut to 11

Premiere Classe Hotel Rennes Sud Saint-Jacques-de-la-Lande: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 1 stjerner i Saint-Jacques-de-la-Lande, France.

Hotellbeskrivelse

Premiere Classe Hotel Rennes Sud Saint-Jacques-de-la-Lande ligger i hyggelige omgivelser i Saint-Jacques-de-la-Lande. De tilbyr også en salgsautomat og et TV-rom.

Hotellet tilbyr komfortabel innkvartering og er et godt valg for både forretningsreisende og ferierende. I tillegg vil det flespråklige personellet mer enn gjerne gi tips om hvilke steder som er verdt å se.

Premiere Classe Hotel Rennes Sud Saint-Jacques-de-la-Lande har 72 rom, alle utstyrt med varmeanlegg og dusj. Det er et eget bad, Wi-Fi på rommene og garderobeskap på alle rommene.

Rennes - Saint-Jacques flyplass ligger under 15 minutter med bil fra hotellet. ESC Rennes School of Business, Parlement de Bretagne og Museum of Fine Arts of Rennes kan nås med bil på under 20 minutter.

Hotellfasiliteter

Multilingual Staff, TV, WiFi, Shower, En suite, Private Bathroom, Private Toilet
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Citotel La Ville en Pierre
1 bis, Boulevard Roger Dodin
Campanile Rennes Sud Saint Jacques
5 Rue Frederic Benoit
Søk hotell