Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Stars Lille Est Villeneuve d'Ascq

Angle Boulevard de Valmy 7 Rue Entre Deux Villes, Villeneuve d'Ascq, France
(1,08 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
5.21/10
(473 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 12 / Sjekk ut to 12

Stars Lille Est Villeneuve d'Ascq: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 1 stjerner i Villeneuve d'Ascq, France.

Hotellbeskrivelse

Dette hotellet tilbyr prisvennlig overnatting med kostnadsfritt trådløst internett, det ligger praktisk plassert slik at du kommer deg lett til Villeneuve d'Ascq transportforbindelser. Resepsjonen er åpen hele døgnet, og en frokostbuffet serveres daglig.

Hotel Stars Lille Villeneuve d'Ascq tilbyr komfortabel innkvartering og er et godt valg for både ferierende og forretningsreisende. Gjester kan benytte seg av parkering på området.

Hotel Stars Lille Villeneuve d'Ascq restaurant serverer lunsj og er et godt alternativ for de som ønsker å holde seg i nærheten av overnattingsstedet og alt det kan by på. De har også Wi-Fi på rommene og telefon.

Gjester ved Hotel Stars Lille Villeneuve d'Ascq kan ta seg en drink og slappe av på overnattingsstedets bar. Hotellet har også en egen restaurant.

Det er kort vei til Triolo Metro Station og Villeneuve d'Ascq Hotel de Ville Station fra hotellet, så det er enkelt for gjester å komme seg til andre deler av Villeneuve d'Ascq og områdene rundt. Det finnes også en rekke restauranter og barer i nærheten, som serverer lokale og internasjonale retter.

Hotellfasiliteter

Restaurant, Parking, Conference Room(s), Multilingual Staff, Cable / Satellite TV, Hair Dryer, TV, WiFi, Shower, Free Wi-Fi
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Ibis Lille Villeneuve d'Ascq Grand Stade
Rue Des Victoires Quartier Hotel De Ville
Inter Hotel Ascotel MACC'S Lille Grand Stade
Avenue Paul Langevin Cite Scientifique
Comfort Inn Villeneuve d'Ascq
Parc Des Moulins - Villeneuve Dascq
Kyriad Hotel Lille Est Villeneuve d'Ascq
Parc des Moulins, 15 Avenue Creativite
Campanile Lille Villeneuve d'Ascq
Avenue De Canteleu La Cousinerie
HotelF1 Lille Villeneuve d'Ascq
3 Boulevard de Mons ZAC du Tir a Loques
Hotel Morphee
35 Rue de La Cousinerie
A la Maison du Heron
90 Rue d’Hem
Søk hotell
Overall Rating:
5.21 /10
Rengjøring:
3.88/10
Service:
5.79/10
Komfort:
3.92/10
Lokalisering:
5.33/10
Mat:
4.78/10
Rom:
4.10/10
basert på 473 anmeldelser