Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Maison Bergoun Hotel Borce

Maison Bergoun Village, Borce, France
(6,55 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 11

Maison Bergoun Hotel Borce: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 2 stjerner i Borce, France.

Hotellbeskrivelse

Praktisk beliggende, en kort kjøretur fra Cette-Eygun og Urdos, ligger Maison Bergoun Hotel Borce som blant annet byr på en badstue. Det perfekte stedet for de som vil bo i naturskjønne omgivelser med umiddelbar nærhet til Pyreneene nasjonalpark.

Bed & breakfastet tilbyr komfortable rom, i tillegg til klesvaksfasiliteter, vintersportaktiviteter og hage. Wi-Fi er også tilgjengelig.

Maison Bergoun Hotel Borce har 4 rom med Wi-Fi på rommene, spiseplass på rommet, varmeanlegg og eget bad. Vaskemaskin og dusj er også tilgjengelig.

Gjester ved Maison Bergoun Hotel Borce som ønsker en unik matopplevelse uten å måtte resie langt, bør prøve overnattingsstedets restaurant.

Bed & breakfastet har en ideel beliggenhet som gir enkel tilgang til en rekke populære attraksjoner. Det finnes mange gode turmuligheter i landlige og hyggelige omgivelser.

Hotellfasiliteter

Restaurant, Non-Smoking Rooms, Sauna, Garden, WiFi, Shower, En suite, Private Toilet, Self Laundry
Tilgjengelighet og Priser
Søk hotell