Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Auberge de Cazaux Hotel La Teste-de-Buch

1 Rue Osmin Dupuy Cazaux, La Teste-de-Buch, France
(11,06 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 17 / Sjekk ut to 11

Auberge de Cazaux Hotel La Teste-de-Buch: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 1 stjerner i La Teste-de-Buch, France.

Hotellbeskrivelse

Auberge de Cazaux Hotel La Teste-de-Buch ligger i La Teste-de-Buch med kort vei til områdets mest populære turistattraksjoner. De byr også på vintersportaktiviteter, klesvaksfasiliteter og ekspress inn- og utsjekking.

Gjester ved hotellet har tilgang til mange fasiliteter, som fiske, dykking og snorkling. Det finnes et stor utvalg spennende aktiviteter, som blant annet fotturer og vindsurfing, så her finnes det noe å gjøre for hele familien.

Auberge de Cazaux Hotel La Teste-de-Buch restaurant serverer frokost, og er et godt alternativ for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på. Det finnes også rom som er tilpasset familier.

Auberge de Cazaux Hotel La Teste-de-Buchs restaurant er et godt alternativ for de som ønsker å spise på stedet. Om kvelden kan gjestene nyte noe å drikke i hotellets koselige bar.

De som ønsker å spise ute kan velge mellom et stort utvalg serveringssteder like ved. Arcachon Beach og Arcachon bukten er bare en kort kjøretur unna hotellet.

Hotellfasiliteter

Restaurant, Pet Friendly, Bar / Lounge, Laundry service, Garden, Hiking, Photocopier, WiFi, Packed Lunches, Express Check-In/Check-Out
Tilgjengelighet og Priser
Søk hotell