Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Au Gay Sejour Hotel Seythenex

Le Tertenoz, 74210 Seythenex, France, Seythenex, France
(0,78 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
8.73/10
(50 Anmeldelser)
Au Gay Sejour Hotel Seythenex: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i Seythenex, France.

Hotellbeskrivelse

Au Gay Sejour Hotel Seythenex ligger i Seythenex og byr på moderne innkvartering og takterrasse. Det tilbys en rekke fasiliteter på dette sjarmerende hotellet, som roomservice tilgjengelig til angitte tider og hage.

Au Gay Sejour Hotel Seythenex restaurant serverer lunsj og middag, og er et godt alternativ for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på.

Restauranten ved hotellet er et godt valg for de som ønsker å spise på overnattingsstedet. Om kvelden kan gjester nyte noe å drikke i hotellets hyggelige bar.

Chambéry flyplass er en 55-minutters kjøtetur unna Au Gay Sejour Hotel Seythenex. Faverges og Albertville er også bare en kort kjøretur herfra.

Hotellfasiliteter

Room Service, Restaurant, Bar / Lounge, Garden, WiFi, Free Wi-Fi
Tilgjengelighet og Priser
Søk hotell
Overall Rating:
8.73 /10
Rengjøring:
8.70/10
Service:
9.13/10
Komfort:
8.70/10
Lokalisering:
8.93/10
Mat:
9.03/10
Rom:
8.54/10
basert på 50 anmeldelser