Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Hotel Le Terminus Evian-les-Bains

32 Avenue de la Gare, Evian-les-Bains, France
(1,06 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 12 / Sjekk ut to 11

Hotel Le Terminus Evian-les-Bains: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 2 stjerner i Evian-les-Bains, France.

Hotellbeskrivelse

Sentralt beliggende i Évian-les-Bains og bare en liten spasertur fra Evian-les-Bains Railway Station ligger Hotel Le Terminus Evian-les-Bains, som kan by på utsikt over Geneve-innsjøen. Det ligger perfekt til for de som vil besøke områdets mest populære attraksjoner.

Det er en rekke fasiliteter ved hotellet som er tilgjengelig for alle gjester, inkludert roomservice, innsjø og en golfbane. Det finnes et bredt utvalg aktiviteter, som blant annet fiske, så det finnes noe å gjøre for alle i familien. Rekreasjonsfasiliteter på hotellet omfatter minigolf.

For å gjøre gjestenes opphold så komfortabelt som mulig har rommene Wi-Fi på rommene, varmeanlegg og et eget bad. Det finnes også flere rom som er tilpasset familier.

Gjester som ønsker å utforske lokale spisesteder, finner dem i umiddelbar nærhet til overnattingsstedet. Hotellet ligger 20 minutter til fots fra Funiculaire d'Evian-les-Bains, hvorfra man kommer seg rundt til andre deler av Évian-les-Bains.

Hotellfasiliteter

Room Service, Elevator / Lift, Non-Smoking Rooms, Golf Course, Cable / Satellite TV, Hair Dryer, TV, Lake, Photocopier, WiFi, Shower, En suite, Private Bathroom, Private Toilet
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Zenitude Hotel & Residences
Route de l'Horloge
Oasis Hotel Evian les Bains
11 Boulevard du Bennevy
Le Bourgogne
73 rue Nationale
Savoy Hotel Evian
17 Quai Charles Albert Besson
Alize
5 Place du Port
Hotel Bellevue Evian
6 rue Bernard Moutardier
Alize Hotel Evian les Bains
2 Avenue Jean Leger
Hotel Les Chalets D'Evian
Impasse Du Tir Aux Pigeons
Hilton Evian-les-Bains
Quai Paul Leger
VVF Villages Lac et Montagne
Quai Paul Leger - Evian-les-Bains
Logis Les Cygnes
8 Avenue De Grande Rive
Søk hotell