Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Mas Collection Villas Saint-Remy-de-Provence

Chemin de la Verdière, Saint-Remy-de-Provence, France
(1,24 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 12 / Sjekk ut to 12

Mas Collection Villas Saint-Remy-de-Provence: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 0 stjerner i Saint-Remy-de-Provence, France.

Hotellbeskrivelse

Mas Collection Villas Saint-Remy-de-Provence ligger i Saint-Rémy-de-Provence og byr på komfortabel innkvartering og utendørs tennisbaner og svømmebasseng. Det har en glimrende beliggenhet for de som vil se områdets turistattraksjoner.

Overnattingssedet byr på en golfbane, barnepass og en lekeplass. Overnattingsstedets personale er tilgjengelige døgnet rundt, og hjelper gjerne med reservasjon av billetter til utflukter og arrangamenter.

De som ønsker å spise ute kan velge mellom et stort utvalg serveringssteder like i nærheten. Marseille Provence flyplass er en 60-minutters kjøretur unna og overnattingssedet byr på transport til og fra flyplassen.

Hotellfasiliteter

Fitness Room/Gym, Swimming pool, Pet Friendly, Airport shuttle, Concierge, Tour Desk, 24-Hour Reception, Dry Cleaning, Babysitting / Child Services, Tennis Courts, Golf Course, Laundry service, Garden, Horse Riding, Playground, WiFi
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Le Castelet des Alpilles
6 Place Mireille
Hotel du Soleil
35, avenue Pasteur
Au Mont Gaussier
20 rue Jean Proal
Charming House Downtown
1, Rue Jean Proal
Gounod Hotel
Place de la Republique
Hotel de l'Image Saint-Remy-de-Provence
36 Boulevard Victor Hugo
Hotel Sous les Figuiers
3, Avenue Gabriel St René Taillandier
Les Residences de Metifiot
Chemin de la Croix Des Vertus
Hotel le Chalet Fleuri
15 Avenue Frederic Mistral
Hotel Le Vallon de Valrugues
9 Chemin Canto Cigalo
Søk hotell