Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Residence Hoteliere Saint-Exupery Toulouse

10 Rue Lafon, Toulouse, France
(0,86 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
8.80/10
(225 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 16 / Sjekk ut to 12

Residence Hoteliere Saint-Exupery Toulouse: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 2 stjerner i Toulouse, France.

Hotellbeskrivelse

Med sin beliggenhet i det populære Toulouse City Centre området er overnattingssedet innen gangavstand fra en rekke av Toulouses attraksjoner. Det har en god beliggenhet i sentrum av byen.

De har et bredt utvalg fasiliteter ved Residence Hoteliere Saint-Exupery Toulouse tilgjengelig for alle gjester, inkludert badstue, jacuzzi og et treningsrom. Overnattingssedets flerspråklige personell vil gjøre alt de kan for å gi deg et komfortabelt og hyggelig opphold.

De leilighetene ved Residence Hoteliere Saint-Exupery Toulouse har en kaffemaskin og alle nødvendigheter man behøver for et behagelig opphold. De byr på et eget bad og et kjøleskap.

Residence Hoteliere Saint-Exupery Toulouse byr på en egen kafe der gjester kan handle med seg matpakke før en lang dag med sightseeing i området.

Det er kort vei til Jean Jaures Toulouse Metro Station fra overnattingssedet, så det er enkelt for gjester å komme seg til andre deler av Toulouse og områdene rundt. Dette strøket er velkjent for meget gode shoppingmuligheter.

Hotellfasiliteter

Fitness Room/Gym, Bar / Lounge, Multilingual Staff, Refrigerator, Coffee / Tea Maker, Microwave, Laundry service, Garden, WiFi, En suite, Private Bathroom, Private Toilet, Coffee Shop/Cafeteria, Free Wi-Fi
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Grand Hotel D'Orleans
72 Rue Bayard
Hotel Icare Toulouse
11 Boulevard Bonrepos
Hotel D'Orsay Toulouse
8 boulevard Bonrepos
Ibis Toulouse Gare Matabiau
14 Boulevard Bonrepos
Bristol Le
75 Rue Bayard
Hotel De Bordeaux Toulouse
4 Boulevard Bonrepos
La Caravelle Hotel Toulouse
62 Rue Raymond IV
Boreal Hotel
20 Rue Caffarelli
Hotel Le President Toulouse
43-45 Rue Raymond IV
Adagio Toulouse Parthenon
86 Allee Jean Jaures
Søk hotell
Overall Rating:
8.80 /10
Rengjøring:
9.44/10
Service:
8.90/10
Komfort:
8.97/10
Lokalisering:
8.05/10
Mat:
7.61/10
Rom:
8.96/10
basert på 225 anmeldelser