Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Domaine De Chateauneuf Hotel Nans-les-Pins

Route de Marseille, Nans-les-Pins, France
(2,3 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 12

Domaine De Chateauneuf Hotel Nans-les-Pins: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 4 stjerner i Nans-les-Pins, France.

Hotellbeskrivelse

Domaine De Chateauneuf Hotel Nans-les-Pins tilbyr jacuzzi og utendørs tennisbaner i tillegg til gratis trådløst internett. De har også massasje, safe og møterom.

Gjester ved hotellet har tilgang til en rekke fasiliteter, som fotturer og ridning. De tilbyr også tjenester som valutaveksling og bagasjeoppbevaring.

Det er 30 tradisjonelle rom på Domaine De Chateauneuf Hotel Nans-les-Pins, alle er innredet med de nødvendigheter man behøver for et behagelig opphold.

Marseille Provence flyplass er en 55-minutters kjøtetur unna hotellet. Det finnes mange gode turmuligheter i landlige og hyggelige omgivelser.

Hotellfasiliteter

Room Service, Massage / Beauty Centre, Air Conditioned, Tennis Courts, Currency Exchange, Safe-Deposit Box, Meeting Rooms, Shops, Billiards, Horse Riding, Hiking, Photocopier, Jacuzzi, Massage, WiFi, Packed Lunches, Luggage Storage, Shops in Hotel, Self Laundry, Free Wi-Fi
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Søk hotell