Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

La Rocade Hotel Onet-Le-Chateau

La Roquette, Onet-le-Chateau, France
(7,35 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
8.52/10
(76 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 15 / Sjekk ut to 10

La Rocade Hotel Onet-Le-Chateau: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 2 stjerner i Onet-le-Chateau, France.

Hotellbeskrivelse

La Rocade Hotel Onet-Le-Chateau ligger i Onet-le-Château, en rask tur med bil fra Grand-Rodez Golf og Rodez Cathedral. De byr også på safe og en hage.

Hotellet byr på komfortabel innkvartering og er et godt valg for både forretningsreisende og ferierende. Gjester som vil bruke dagene på å utforske områdene rundt, kan få lunsjpakker som de kan ta med seg på tur.

La Rocade Hotel Onet-Le-Chateau restaurant holder åpent til frokost, lunsj og middag og er et godt valg dersom man ønsker kort veil til gode matopplevelser overnattingsstedet og alt det har å by på. Det finnes også rom spesielt tilpasset familier.

Overnattende ved La Rocade Hotel Onet-Le-Chateau kan ta seg en drink og hygge seg på overnattingsstedets bar. Hotellet har også en egen restaurant.

Rodez-Marcillac flyplass er en 20-minutters kjøtetur unna La Rocade Hotel Onet-Le-Chateau. Det finnes mange gode turmuligheter i landlige og hyggelige omgivelser.

Hotellfasiliteter

Restaurant, Garden, WiFi, Free Wi-Fi
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

L'Hotel Bastide
Route D'Espalion
Balladins Rodez-Onet Confort
Route d'Espalion Les 4 Saisons
Hotel Le Laury's
Rte d'Espalion
Søk hotell
Overall Rating:
8.52 /10
Rengjøring:
8.51/10
Service:
8.97/10
Komfort:
8.59/10
Lokalisering:
8.49/10
Mat:
8.82/10
Rom:
8.65/10
basert på 76 anmeldelser