Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Les Balcons De La Cite - Appartement Le Saint Gimer

2 Rue De La Gaffe, Carcassonne, France
(0,03 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 15 / Sjekk ut to 11

Les Balcons De La Cite - Appartement Le Saint Gimer: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i Carcassonne, France.

Hotellbeskrivelse

Mindre enn ti minutter til fots fra Carcassonne Train Station ligger overnattingssedet som gir gjester en velbeliggende base i Carcassonne. Det har en golfbane, et boblebad, en skjønnhetssalong og en badstue.

Gjester ved Les Balcons De La Cite Apartment Carcassonne kan benytte seg av en rekke fasiliteter, som massasje, utendørs tennisbaner og bowlingbane. Det finnes et bredt utvalg spennende aktiviteter, som blant annet ridning, fotturer og fiske, så her finnes det noe å gjøre for hele familien.

Det er kort vei fra overnattingssedet til flere av Carcassonne populære attraksjoner og landemerker og Castle and Ramparts of Carcassonne er også like i nærheten. Det er også bare en kort tur med bil fra Limoux og Lézignan-Corbières.

Hotellfasiliteter

Fitness Room/Gym, Pet Friendly, Massage / Beauty Centre, 24-Hour Reception, Tennis Courts, Sauna, Water Activities, Fishing, Horse Riding, Playground, Bowling Alley, Hiking, Jacuzzi, Massage, Spa & Wellness Centre
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Ecuries de Sainte-Croix
Chemin de Sainte Croix
Loft Carcassonne
37 Rue Aime Ramond
Hotel Central Carcassonne
27 Bd. Jean Jaures
Au Royal Hotel
22 Boulevard Jean Jaures
Hotel des Trois Couronnes
2 Rue Des Trois Couronnes
Ibis Carcassonne Centre
5 Square Gambetta
Entre Bastide et Cite
19 Rue du Manège
Maison sans Frontiere
19 rue du Palais
Søk hotell