Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Baltimore Harbour Drive Apartments Ireland

Harbour Drive, Baltimore, Ireland
(0,16 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 16 / Sjekk ut to 11

Baltimore Harbour Drive Apartments Ireland: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 2 stjerner i Baltimore, Ireland.

Hotellbeskrivelse

Sentralt i Baltimore ligger Baltimore Harbour Drive Apartments Ireland, en liten tur med bil fra Skibbereen og de byr på en badstue, et boblebad og et svømmebasseng. De tilbyr et eget treningsrom, i tillegg til fiske, vindsurfing og vannaktiviteter.

Gjester ved overnattingssedet har tilgang til mange fasiliteter, som kanopadling og fotturer. Bagasjeoppbevaring er også tilgjengelig for gjestene.

Området nær Baltimore Harbour Drive Apartments Ireland har en rekke populære kafeer og restauranter. Castlehaven Gaelic Football Club og Skibbereen and West Carbery Golf Club er bare en 20 minutters kjøretur unna overnattingssedet.

Hotellfasiliteter

Fitness Room/Gym, Swimming pool, Non-Smoking Rooms, Sauna, Windsurfing, Water Activities, Fishing, Canoeing, Hiking, Jacuzzi, Luggage Storage
Tilgjengelighet og Priser
Søk hotell