Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Luksusowe Apartamenty Aesthetica Krakow

Radzikowskiego 18, Krakow, Poland
(3,05 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 16 / Sjekk ut to 12

Luksusowe Apartamenty Aesthetica Krakow: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 2 stjerner i Krakow, Poland.

Hotellbeskrivelse

Luksusowe Apartamenty Aesthetica Krakow ligger i Kraków og tilbyr gratis trådløst internett. De byr på moderne leiligheter med eget bad og et tekjøkken.

Gjester ved overnattingssedet kan benytte seg av en rekke fasiliteter, som blant annet billettservice og turistinformasjon. Det finnes et bredt utvalg spennende aktiviteter, inkludert fotturer, så her finnes det noe å gjøre for hele familien.

Leilighetene ved Luksusowe Apartamenty Aesthetica Krakow er komfortable har en oppvaskmaskin, et kjøleskap og spiseplass på rommet. Alle har Wi-Fi på rommene, en flatskjerm-TV og sovesofa.

Det er kort vei til Krakow Lobzow Station fra Luksusowe Apartamenty Aesthetica Krakow, så det er enkelt for gjester å komme seg til andre deler av Kraków og områdene rundt. John Paul II Krakow-Balice Lufthavn er lett tilgjengelig fra overnattingssedet, og ligger en 20-minutters biltur herfra.

Hotellfasiliteter

Tour Desk, Refrigerator, Cable / Satellite TV, Coffee / Tea Maker, Microwave, Hair Dryer, TV, Hiking, Ticket Service, WiFi, Shower, En suite, Private Bathroom, Private Toilet, Kitchenette, Free Wi-Fi
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Demel Hotel
Gkowackiego 22
Major Hotel Krakow
Gdynska 6
System Hotel Krakow
Josepha Conrada 35
Conrad Hotel & Spa
Josepha Conrada 37
Aparthotel Styl
Fiszera 34
University Apartments
ul. Urzędnicza 62/2
Aurora Apartments Krakow
Kazimierza Wielkiego 34
Green Energy Rooms
ul. Składowa 14b, Lobzów
Studio Apartment Krakow
Cieszynska 12/4
Premium Hostel
Ul. Pomorska 2
Home &Travel Suites Krakow
ul. Wroclawska 5a/1
Søk hotell