Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Palace Apartments Krakow

Cystersów 14, Krakow, Poland
(1,78 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 11

Palace Apartments Krakow: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 4 stjerner i Krakow, Poland.

Hotellbeskrivelse

Palace Apartments Krakow byr på 4-stjerners innkvartering i Kraków. De tilbyr også en lekeplass, sykkelutleie og gratis trådløst internett.

Overnattingssedet har 4 leiligheter, og ble nylig pusset opp. Spa- og velværesenteret tilbyr gjester et bredt utvalg behandlinger og muligheten til å slappe helt av.

Gjester ved Palace Apartments Krakow kan hygge seg på de stilfulle leilighetene som blant annet har et kjøleskap, spiseplass på rommet og et tekjøkken. Alle bad er utstyrt med dusj, hårføner og badekåper.

Palace Apartments Krakow ligger sentralt til, og herfra er det kort vei til Nasjonalmuseet i Krakow og Hovedmarkedsplass. Overnattingssedet ligger i gangavstand fra De botaniske hagene til Jegiellonian-universitetet..

Hotellfasiliteter

Concierge, Elevator / Lift, Laundry service, Bicycle Rental, Garden, Spa & Wellness Centre, WiFi, Bathrobes, Shower, Free Wi-Fi
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Willa Kazimierz
Grochowska 31
Kazimierz Residence District II Grzegorzki
75 1A; ul. Dietla; 31 050; Krakow
Apartamenty Spanie Krakow
Rakowicka 23, Grzegórzki
Enigma Hostel & Apartments
Ul. Rakowicka 12
Apartamenty Krakow
Ul. Strzelecka 11
Krakowhomes
Odona Bujwida 1
Hotel Batory Annex
ul. Soltyka 19
Søk hotell